1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New member new to me 92 idi

Discussion in 'Introduction' started by JakeUlch, Jan 7, 2019.

  1. JakeUlch

    JakeUlch Registered User

    Posts:
    16
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 22, 2018
    Location:
    Spokane
    Hey guys names Jake from WA been looking for a diesel for awhile to get ready for my business finally found a good deal on one, There kinda worth gold where I’m at. It’s a 92 f250 4wd with 250k apears mostly stock from what I’ve seen. Glad to have stumbled across this website, lots of stuff to surf through. Get some pics up tomorrow hopefully, and have a few questions for you guys. Thanks
     
  2. MtnHaul

    MtnHaul Supporting Member Supporting Member

    Posts:
    328
    Likes Received:
    102
    Joined:
    Nov 1, 2014
    Location:
    California
    Welcome to Oilburners. One piece of advice from someone who also owns a 1992 F250: When talking to an employee at the parts counter be sure to specify whether you have an early '92 with V-belts or a late '92 with a serpentine belt setup. This will save headache and confusion.
     
  3. JakeUlch

    JakeUlch Registered User

    Posts:
    16
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 22, 2018
    Location:
    Spokane
    55A2E3E5-089A-404B-BA9B-C7317DBDBF68.jpeg A0B79F41-097A-4984-9CA4-7CEFA61A5D3A.jpeg FBD184EB-6D3A-4686-A520-88CD7EF80401.jpeg 5BEDD40D-165B-4710-AAFE-0E479128FDAC.jpeg
     
  4. JakeUlch

    JakeUlch Registered User

    Posts:
    16
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 22, 2018
    Location:
    Spokane
    1A3C1EA7-ECDD-4F61-8A4B-A5FCC6D48076.jpeg 3A36559F-C5EE-49CE-ABA7-1D484BE433F4.jpeg So been having an issue with the glow plugs PO said he replaced all of them with motor craft and did the relay at the same time. Double checked his work and appeared to forgot to change the 4th and 1st cylinder and found autolites in them. Got motorcraft back in but don’t know if he put the relay in correct(I’ll post a pic) after I put the new plugs in the relay still clicks. I’m thinking maybe the connectors aren’t getting a good connection to the plugs, any way to check them? Also found a plug and random sensor? I could use help identifying! Thanks fellas
     

Share This Page