Forum Upgrades

Discussion in 'Site Information and Updates' started by Mike, Mar 1, 2012.

  1. Lee

    Lee Full Access Member

    Posts:
    57
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2003
    Location:
    Gladewater, Texas
    done, but i dont think it forces it for moderators and up....
     
  2. 94f450sd

    94f450sd Supporting Member Supporting Member

    Age:
    38
    Posts:
    6,523
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Oct 12, 2005
    Location:
    somewhere,ma
    Let's see if it works.id hit the thanx button but I cant find it.
     
  3. 94f450sd

    94f450sd Supporting Member Supporting Member

    Age:
    38
    Posts:
    6,523
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Oct 12, 2005
    Location:
    somewhere,ma
    Didn't work
     
  4. rjjp

    rjjp Needs to go test

    Age:
    27
    Posts:
    1,764
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2009
    Location:
    Clare, Mi
    Bottom left of the post, move the cursor around a little and you'll find it (when you're over it "Thanks" will show up).
     
  5. Lee

    Lee Full Access Member

    Posts:
    57
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2003
    Location:
    Gladewater, Texas
    ok got the sig once thing fixed. guess ill have to make a thanks button image for this new theme as well......
     
  6. Exekiel69

    Exekiel69 Registered User

    Posts:
    5,384
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 6, 2005
    Location:
    Maryland
    Thank You, I like the way it looks now and all the new tools.
     
  7. 94f450sd

    94f450sd Supporting Member Supporting Member

    Age:
    38
    Posts:
    6,523
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Oct 12, 2005
    Location:
    somewhere,ma
    Don't have a cursor.im using my phone since my laptop died.
     
  8. Lee

    Lee Full Access Member

    Posts:
    57
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2003
    Location:
    Gladewater, Texas
    ok got the theme edited and old logo back. let me know what you think mike.
    ill have to work on the thanks button soon.
     
  9. 160k87F250

    160k87F250 not rocket science

    Age:
    50
    Posts:
    840
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2005
    Location:
    York, PA
    Thanks to Mike and company for getting the site back up and running. I imagine it was alot of hard work to get things repaired and I am grateful that its back on-line. Thanks again.

    John
     
  10. sassyrel

    sassyrel Registered User

    Age:
    64
    Posts:
    3,714
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    iowa
    was working fine till monday morning,,,,who threw out the anchor????
     
  11. Old Blue

    Old Blue Full Access Member

    Posts:
    80
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2012
    Location:
    Salem, OH
    The behavior I've been seeing is normally caused by table corruption in the datastore table for vBulletin. The problems posting/adding to the DB are often caused due to this table. It's an easy fix 9 out of 10 times, shut the forum off in the general options so no one can post to the database, and then run Repair Tables in the Maintenance section of the admin CP. You can also use myisamchk if you have SSH access with your hosting plan on the specific tables you find are corrupt. This only works if you are using ISAM tables and NOT innoDB tables though.

    I don't want to step on any toes but I've been doing hosting and server admin for quite a while, if you guys ever need anything or just want someone to bounce ideas off of, let me know.

    The underlying problem is usually a misconfigured mySQL, I've seen the query time limits often set far too short on a lot of hosting servers cause this over and over, if you can have a look at your my.cnf for anything fishy.
     
  12. Full Monte

    Full Monte Full Access Member

    Posts:
    749
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 15, 2005
    Location:
    Campbell, CA
    Looks good! I notice it seems a bit slower than the old template. Also, what happened to all the "thanks" data that used to appear? Are we starting from scratch on that? Thanks!
     
  13. sassyrel

    sassyrel Registered User

    Age:
    64
    Posts:
    3,714
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    iowa
    WAAAAAAAYY slower!!!!!!!!!!!! 5 seconds page change responce time???
     
  14. Lee

    Lee Full Access Member

    Posts:
    57
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2003
    Location:
    Gladewater, Texas
    im pretty sure its the combo of the new theme and the ads that is slowing down the page load. the server isnt bogging down at all. 11 seconds to load the front page is insane. it was way snappier before the theme change and ads addition. ill talk to mike about it
     
  15. Lee

    Lee Full Access Member

    Posts:
    57
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2003
    Location:
    Gladewater, Texas
    just simulated the ads being removed. its not the theme. its the ads with ads 11 second load. without .5 seconds. like i said ill talk to mike about his options
     

Share This Page