Upgrades are Complete!

Discussion in 'Site Information and Updates' started by Big K, Sep 11, 2008.

  1. Big K

    Big K Full Access Member

    Age:
    39
    Posts:
    88
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2004
    Location:
    Dallas, Texas
    BROWNIEBOY525 & Hoss6.9....

    After 3 hours of messing with it, I think I got it fixed up now ;)

    Please give it ANOTHER try and let me know :D
     
  2. geonc

    geonc SPIDER BAIT Staff Member

    Age:
    59
    Posts:
    7,270
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2003
    Location:
    NECKVILLE North Carolina
    Feels like I'm back on dial up again.......and this is the only site that seems that way....a couple 4 wheeler sites run the exact same program/look etc.....and they fly for me!

    My last couple posts took longer to load than to type cookoo
     
  3. BROWNIEBOY525

    BROWNIEBOY525 The old fleet

    Age:
    27
    Posts:
    474
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 23, 2007
    Location:
    south jersey
    IT WORKS!!!!!! Thanks alot for your help;Sweet:thumbsup::hail
     
  4. Dsl_Dog_Treat

    Dsl_Dog_Treat I lost my face to the jaws of a poodle Staff Member

    Age:
    45
    Posts:
    7,104
    Likes Received:
    20
    Joined:
    Jan 13, 2005
    Location:
    Decatur,MI
    Yup same here too.
    Seems worse than my old 26.4k dialup.

    Sumptin still needs a tweaking.
     
  5. Big K

    Big K Full Access Member

    Age:
    39
    Posts:
    88
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2004
    Location:
    Dallas, Texas
    Still working out things..... ;Sweet
     
  6. sootman73

    sootman73 Registered User

    Posts:
    1,778
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Wauseon, OH
    it seems like the website has been really slow for the past couple of days. and i had a database error when i tried to send a message. well at the third try anyway.

    but i figure there are alot more people on here today than compared to a year ago. i guess thats what happens when you get publicity and the network gets bigger and bigger.

    just wanted to mention something...
     
  7. hesutton

    hesutton The Anti-Anderson Supporting Member

    Age:
    41
    Posts:
    7,722
    Likes Received:
    115
    Joined:
    Aug 19, 2005
    Location:
    Bowling Green, KY
    What happend this morning?

    I'm just glad it's back up and running!:D

    Heath
     
  8. Big K

    Big K Full Access Member

    Age:
    39
    Posts:
    88
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2004
    Location:
    Dallas, Texas
    New Billing System for the Host....Hosting was paid but manually....New System didn't pick up payment....-cuss
     
  9. sootman73

    sootman73 Registered User

    Posts:
    1,778
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Wauseon, OH
    i have a problem with pictures appearing in threads. i dont know if its just filtering software as i'm at work but pictures work on the previous version of mozilla firefox at home but i have the newest version at work. would the new version have a problem with pictures loading? the pictures i cannot see are one posted from a photo hosting website into the thread posts. attachments work just fine however.

    thanks
     
  10. Big K

    Big K Full Access Member

    Age:
    39
    Posts:
    88
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2004
    Location:
    Dallas, Texas

    Ben,

    That sounds like a issue on your end....but give me a link to a thread and I can check for sure ;Sweet
     
  11. sootman73

    sootman73 Registered User

    Posts:
    1,778
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Wauseon, OH

    Attached Files:

  12. Big K

    Big K Full Access Member

    Age:
    39
    Posts:
    88
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2004
    Location:
    Dallas, Texas
    Yeap, I can see it just fine.....it is a from Photobucket....must be blocked....-cuss
     
  13. sootman73

    sootman73 Registered User

    Posts:
    1,778
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Wauseon, OH
    damn. it wasn't when i first downloaded mozilla. stupid filters at work...:Whatever:

    thanks kevin.
     
  14. Blind Driver2

    Blind Driver2 Full Access Member

    Posts:
    883
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 3, 2011
    Location:
    New Albany, In
    I can hardly tell I'm on oilburners. It only reads "V Bulletin" at the top.

    This site now looks like something out of the 90's :(
     
  15. Mike

    Mike Stroker Supporting Member

    Age:
    46
    Posts:
    12,384
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 24, 2004
    Location:
    Cora
    Give me some time to get things lined out BD, we will install a theme and get the banners and OB logo back at the top of the page as soon as we can. We have day jobs too.... ;)
     

Share This Page